Tuotteet

Saunalahti Porter

Cheers From Saunalahti!

Tämä Saunalahden cerveza on operaattori, joka yhdisti minut lähiön taajuudelle. Tutustuin aitoon elämän makuun, aistin täyteläisen, jopa silkkisen ja suklaisen espresson vivahteen ja löysin Espoon, joka on matkan arvoinen.

T: Espoolainen Ystäväsi

Suvisaaristo Saison

Cheers From Suvisaaristo!

Olisiko tässä jotain paluuta vanhaan hyvään aikaan kun kyläkaupat oli hengissä ja lehmät ja lampaa oli laitumilla, jopa näin lähellä Helsinkiä? Ja Suvisaariston erikoispiirrehän on ehdottomasti se, että siellä on aina kesä, siis ihan aina!

T: Espoolainen ystäväsi

Kivenlahti Bitter

Cheers From Kivenlahti!

Bitter. Tällä reissulla olen oivaltanut, ettei katkeruutta pidä ymmärtää väärin, sehän juuri saa elämän maistumaan elämisen arvoiselta. Jo ensimmäisen kulauksen jälkeen oivalsin, että Bitter maistuu parhaalle Kivenlahden meren, kallioiden ja hiekkarantojen lempeässä syleilyssä.

T: Espoolainen ystäväsi

Metro IPA

Terveisiä Espoosta!

Tämä India Pale Ale on nimensä mukainen: maku tulee viipyillen, mutta odotettuna. Kun maistoin, humalan aromit saapuivat asemalle ja asiat asettuivat raiteilleen. Olen perillä! Olutmatkani päätepysäkillä.

T: Espoolainen ystäväsi

Otaniemi Amber ale

Cheers From Otaniemi!

Opiskelija budjetilla kun täällä eletään, niin kaikki maksaa maltaita. Siksi mulla on nytkin edessäni opintolainarahoitteinen Amber Ale, johon tuotantotalouden professorini suositteli investoimaan kaikki rahat. Jätän kyllä pohjat maistiaisiksi kotipuoleen!

T. Espoolainen ystäväsi

Westend Vehnäolut

Cheers from Westend!

Täällä Espoon Beverly Hillsissä unelmista tulee totta ja vehnäolut maistuu paremmalle kuin shampanja. Poikkea ihmeessä sinäkin täällä ainakin yhden pullon ja parin rapulaulun verran!

T: Espoolainen ystäväsi

Keilaniemi APA

Cheers From Keilaniemi!

Hyvin menee ja rankan päivän päätteeksi on mukava korkata bisnesluokan APA paikallisesta panimosta (joka muuten näkyy täältä ylimmästä kerroksesta). Kannattaa kokeilla, niin tietää miltä menestys maistuu;)

T: Espoolainen Ystäväsi

Suvela Pils

Cheers from Suvela!

Mullakin on ikävä sua, mutta jos korkkaat tällaisen älyttömän hyvänmakuisen pilsin ja ajattelet mua, niin… No en viitti vetistellä enempää, Espoossahan me ollaan molemmat ja kun otat huikan, huomaat, että elämä maistuu hyvältä!

T: Espoolainen ystäväsi

%d bloggers like this: