Grilli käy kuumana, joten ohessa mehevän maukkaat kanavartaat. Jogurtti ja olut antavat tuplasti makua ja mureuttavat lihaa. Helppo grillata ilman että liha pääsee palamaan tai kuivumaan.

Ainekset
2 dl kreikkalaista jogurttia
1 dl Keilaniemi pale ale tai muu vastaava
1 tl kuivattua chiliä(joko hiutaleina tai jauheena)
1 tl paprikajauhetta
2 rkl tomaattipyrettä
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
4 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
1 kg kanan reisipaloja (myös file kelpaa, mutta reisipala ehdottomasti maukkainta)
persiljaa koristeluun

Sekoita marinadin aineet keskenään ja leikkaa kana reilun kokoisiksi kuutioiksi. 
Sekoita kana marinaadiin ja anna marinoitua peitettynä vähintään kaksi tuntia. 
Grillaa noin 5 minuuttia molemmilta puolilta - tarjoile haluamasi lisukkeen kera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.