Varma kevään merkki on kun löytää itsensä surffailemasta uusia grillejä, joista houkuttelevimmat muistuttavat enemmän lentotukialuksia. Kuuden polttimen rosteriunelma jäi jälleen kerran tilaamatta ja oli aika kaivaa grilliharja terassin alta. Tuttu ja turvallinen markettigrilli teki tehtävänsä ja rasva saatiin tirisemään.Cheddar täytteellä täytetyt jalapenot eivät jätä ketään kylmäksi. India Pale Ale:n katkerot leikkaavaat ruuan rasvaisuutta ja humaloinnista löytyy myös tukea ruuan tulisuudelle.

Ainekset
12 isoa jalapenoa
12 siivua ilmakuivattua kinkkua
200 g philadelphia tuorejuustoa
100 g laadukasta cheddarjuustoa raastettuna
0,75 dl Metro IPA olutta tai vastaavaa
1 rkl maizenaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl valkosipulijauhetta
ripaus suolaa

Sekoita tehosekoittimessa tuorejuusto, cheddar, olut, maizena, paprikajauhe ja
valkosipulijauhe. Lisää tahna pursotinpussiin. Leikaa jalapenot pitkittäin ja poista
varovasti sisältä siemenet - mahdollisimman pieni reikä niin cheddar täyte ei valu
ulos grillatessa. Täytä jalapenot cheddar täytteellä ja kääri tiukasti ilmakuivattuun
kinkkuun. Grillaa kunnes saaneet kauniin värin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.