Tämä herkku on ollut vakiovieras meidän ruokapöydässä aina opiskeluajoista lähtien. Yksinkertaisista komponenteista syntyy täydellinen kokonaisuus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tähän kylkeen American Pale Ale, jolloin oluen katkerot leikkaavat ruuan rasvaisuutta ja puhdistavat makupalettia. Avot!

Herkuttelijan bagelit ja tomaattisalsa (4kpl)

Tomaattisalsa
1 pkt kirsikkatomaattia
1 kpl pieni punasipuli
kourallinen basilikaa
2 rkl oliiviöljy
1 rkl valkoinen balsamico
suola
mustapippuri

Halkaise kirsikkatomaatit, hienonna punasipuli ja basilika. Sekoita oliviiöljy ja
valkoinen balsamico hyvin - lisää mausteet. Sekoita tomaatit ja öljyseos - anna
maustua jääkaapissa kunnes muut komponentit valmiita.

Bagelit
4 kpl bagelit / esipaistetut bagelit
1 kpl kiinteä mozzarella (esim riitan herkku)
1 kpl valkosipuli
4 rkl oliiviöljyä
mausteita (esim paprikajauhe, oregano, suola, pippuri)

Hienonna valkosipuli - sekoita kulhossa oliiviöljyn ja haluamasi mausteiden kanssa.
Halkaise bagelit ja levitä öljy leiville. Lisää mozzarella siivuina leiville. Paista
200:ssa asteessa 10 minuuttia.


Pekoni-Herkkusieni sörsseli 
140 g pekonia
4 kpl herkkusieniä (keskikokoinen)
mustapippuria

Leikkaa pekoni siivuiksi - ruskista pannulla. Leikkaa herkkusienet
muutaman sentin kokoisiksi ja paista vielä muutama minuutti pekonin kanssa.

Täytä bagelit ja nauti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.