Tänään olut otetaan osaksi jo ruuan reseptiä ja tuodaan näin lisää rakennetta ja makua ruokaan. Samalla tavalla kuin viini myös olut sopii kaikkiin ruoanvalmistuksen vaiheisiin. Olut toimii erittäin hyvin esimerkiksi leivityksiin, marinaadeihin ja pataruokiin. Yksi meidän perheen lempiruuista on oheinen täyteläinen broilerin reisipalat stout kastikkeessa, joka maistuu myös perheen pienimmille. Tämän ruuan kanssa on luonnollista nauttia samaa stouttia, kuin mitä ruuanlaitossa on käyttänyt.
Reisipalat 6 kpl broilerin reisipala 3 kpl hienonnettu valkosipulinkynsi 250g hoisin kastike 1 tl chilijauhe 1 tl sipulijauhe 3 rkl soija kastike 1 rkl riisiviinietikka 1 tl sriracha 1 tl hunaja 1,25 dl stout Riisiä tarjoiluun Lämmitä uuni 200 c. Mausta reisipalat suolalla ja pippurilla. Laita reisipalat kylmälle paistinpannulle, nahkapuoli alaspäin. Laita pannu liedelle lämpiämään keskilämmöllä - tällä tavalla saat rapean pinnan. Paista kunnes pinta on rapea, käännä ja ruskista myös toiselta puolelta. Ota pois kuumalta liedeltä. Sekoita kulhossa loput ainekset ja lisää pannulle. Jos paistinpannussa on osia jotka eivät kestä uunissa, vaihda uuninkestävään astiaan. Paista broileria uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile riisin ja Stoutin kera.